Accommodaties met zwembad

Uw ultieme uitje met familie, collega’s, vrienden of vriendinnen kan natuurlijk niet zonder luxe. Groepen Friesland heeft verschillende accommodaties die een extra snufje luxe aan uw vakantiebeleving toevoegen.

Ontdek onze accommodaties met zwembad

Een groepsaccommodatie met een zwembad bijvoorbeeld. Als u even lekker van het warme weer wilt genieten kunt u dat in uw eigen zwembad gewoon doen. Of misschien wel met de hele familie een frisse duik nemen. U kunt het ook gezellig maken met uw vriendinnen. Er zijn talloze mogelijkheden.

Het is ook perfect voor gezinnen. Als u met uw gezin weg wil, kunnen de kinderen zich lekker uitleven in het zwembad. En als de kinderen uitgeput zijn en lekker rustig op de bank zitten, kunt u uw zonnehoed en luchtbed uit de tas pakken om lekker te dobberen. Genieten van de zomerzon was nog nooit zo relaxed. Zo’n zwembad past natuurlijk ook bij het ultieme vakantiegevoel. Samen met een mooie groepsaccommodatie is het hele pakket compleet. Een zwembad is niet alleen super ontspannend, ook kan het sportieve uiteinden hebben. Heeft u een beetje teveel relaxed en heeft u zin om lekker bezig te zijn? Dan gaat u toch lekker baantjes trekken.

Kom helemaal tot rust in het zwembad

Na een dagje Friesland verkennen kunt u wel een ontspannend zwembad gebruiken. Friesland is namelijk een mooie provincie.Er zijn verschillende bezienswaardigheden die het de moeite waard zijn om er op uit te trekken. U bent bijvoorbeeld altijd wel in de buurt van een van de elf steden. Elke stad heeft zijn identiteit, historie en mogelijkheden. Natuurlijk zijn er dan ook nog de mooie Friese wouden en is Leeuwarden de cultuurstad van Europa. Genoeg om naar uit te kijken dus! Na zo’n dagje cultuur snuiven wacht het zwembad al op u. Even lekker weer in die ontspannen sfeer komen.

Lijkt u dit de perfecte manier om uw vakantie door te brengen? Met uw gezin, hele familie of vrienden? Kijk dan gelijk of uw gewenste data nog beschikbaar is! Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk onze accommodaties