De Veenhoop – Grytman

De Veenhoop – Grytman

De Veenhoop, Bekijk op kaart
59 15 19

In de driehoek Leeuwarden, Drachten en Heerenveen liggen tussen twee schitterende natuurgebieden (De Alde Feanen en De Kraenlannen) twee groepsaccommodaties van De Veenhoop: De Grytman en ’t Rak. De ideale locatie om met familie of (sport)vrienden een fantastische tijd te beleven.

De groepsaccommodaties zijn te vinden in verbouwde boerderijen die van alle gemakken zijn voorzien.  Zowel kleine als grotere groepen kunnen bij De Veenhoop terecht. De Grytman is met 59 slaapplaatsen de grootste accommodatie (het aantal slaapplaatsen kan zelfs uitgebreid worden naar 95). De gezellige recreatiezaal van deze verbouwde boerderij is ook zeer geschikt voor het houden van bedrijfstrainingen, personeelsfeesten,  bruiloften en partijen. ‘t Rak biedt plaats aan maximaal 46 personen. Bijzonder aan deze locatie is de schitterende serre van waaruit u een fantastische uitkijk heeft over de Friese weilanden en wateren.

Rondom de accommodaties ligt een speelveld van ongeveer 15.000 vierkante meter met daarop een voetbalveld, twee tafeltennistafels, een jeu-de-boulesbaan, een volleybalveld en genoeg ruimte om te vliegeren of andere spelletjes te doen. In de directe omgeving zijn wandelpaden, fietsroutes, vogelkijkhutten en ideale mogelijkheden om te zeilen en te kanoën.

Faciliteiten

Wifi

Muziekinstallatie

Spoelkeuken met afwasstraat en 2 steamers

Vergaderrruimte met beamer

Bar met tapinstallatie

Open haard en buitenhaarden

Wasservice

Uitgebreide serre met tv

Eigen haven

Meeste kamers met eigen douche en toilet

Aantal slaapplaatsen uit te breiden tot 95

Verhuur kano's, sloepen, zeilboten en fietsen

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties

Geïnteresseerd of nog vragen kijk dan op onze site

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen bij onze accommodatie dat kan. Klik op de link en neem contact met ons op en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.

Terug naar overzicht