De Vrije Vogel – Hof van Elsloo

De Vrije Vogel – Hof van Elsloo

Elsloo, Bekijk op kaart
51 18 18

De Vrije Vogel: pure luxe en landelijke rust

ELSLOO – De Vrije Vogel heeft twee sfeervolle groepsaccommodaties, die te vinden zijn bij het dorpje Elsloo aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De vakantiehuizen ‘Hof van Elsloo’ en ‘De Binnenplaets’ zijn geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

‘Hof van Elsloo’ ademt de sfeer uit van een oude boerderij met authentieke elementen, maar is tegelijkertijd van alle moderne gemakken voorzien. Het groepshotel heeft 18 slaapkamers, een recreatieruimte en een apart restaurant. Deze luxe accommodatie biedt plaats aan maximaal 50 personen.

’De Binnenplaets’ ligt midden in de natuur en is omgeven door landerijen. Er zijn geen buren. Van alle kanten heb je dus vrije uitkijk op velden en bossen. Dit luxe vakantiehuis telt 10 slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben. Het is geschikt voor maximaal 25 personen.

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige binnenzwembad. Op het terrein bevindt zich ook nog een kleine speeltuin en een dierenweide met enkele paarden en konijnen. Vanaf het terrein loopt een mooi verhard wandelpad zo de bossen in.

Faciliteiten

Ruime huiskamer met toneel en bar

Aparte eetruimte

Zitgedeelte met tv

Privéterras

Eigen entree

Centraal sanitair met apart aangepast rolstoeltoilet

Rolstoel aangepast

Bbq binnen en buiten

lobby

Overdekt zwembad

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht