Fries en Fruitig Nijhuizum

Fries en Fruitig Nijhuizum

Nijhuizum, Bekijk op kaart
100 8 13

Fries en Fruitig: Sfeervolle groepsaccommodatie aan het water

NIJHUIZUM – Deze hippe en sfeervolle accommodatie is zeer geschikt voor zowel kleine als hele grote groepen. De groepsaccommodatie is vrijstaand en ligt direct aan de Friese meren.

In 2019 is de accommodatie volledig gemoderniseerd waardoor deze voldoet aan de moderne eisen van groepen. Zo zijn er meerdere badkamers, is er een professionele keuken en kunnen gasten slapen in unieke bedstedes. In de grote recreatieruimte kunnen groepen samen aan tafel eten, loungen en in de avond de bar gebruiken. Via de openslaande deuren bereik je het buitenterras waar de picknicktafels staan.

De accommodatie is zeer geschikt voor familie- en of vriendenweekenden, bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes, vergaderingen, bruiloften, school- en zeilkampen. Dankzij het grote recreatieveld is er altijd ruimte voor een potje voetbal, volleybal en het organiseren óf laten organiseren van watersport- en outdoor activiteiten, zoals SUP Polo, kanovaren, een zeiltour of Expeditie Fries en Fruitig.

Faciliteiten

Wifi aanwezig

Speelveld aanwezig

Gratis parkeerruimte

Eigen haven

Geluidsinstallatie aanwezig

Bedlinnen (extra bij te huren)

Professionele keuken

Groot terras op het Zuiden

Handdoeken (extra bij te huren)

Beschikbaarheid

Indien de accommodatie beschikbaar is, is het mogelijk om op de dag dat de boeking is gemaakt tevens te arriveren. Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.
Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht