Het Molenhuis

Het Molenhuis

Woudsend, Bekijk op kaart
48 4 10

Het Molenhuis: slapen in een monumentaal pand

WOUDSEND – Altijd al eens willen verblijven in een rijksmonument? Dan ben je bij Het Molenhuis in Woudsend op het goede adres. Dit herenhuis dankt de naam aan de houtzaagmolen uit 1719 die op het terrein staat. De groepsaccommodatie (maximaal 48 personen) bevindt zich middenin de dorpskern van het gezellig watersportdorp Woudsend met veel horeca en leuke winkeltjes.

Bijzonder aan Het Molenhuis is dat het mogelijk is om er (zeil)boten bij te huren en eventueel zeilinstructies te krijgen. Via het water ben je zo op het Sloter- of Heegermeer, want het Molenhuis ligt aan de Elfstedenroute. Ook de prachtige omgeving van Gaasterland is dichtbij. Hier kun je heerlijk wandelen door de natuur of leuke Friese plaatsen bezoeken, zoals Sloten, Heeg en Lemmer.

De accommodatie zelf is uniek met de sfeer van vroeger en de kwaliteit van nu. Het oude pand heeft een moderne professionele keuken en modern sanitair in combinatie met authentieke details. Het rijksmonument beschikt over ruime slaapkamers met goede bedden, twee sfeervolle recreatieruimtes, een eigen speelveld, terras en aanlegplaats.

Faciliteiten

Wifi aanwezig

Eigen terras

Twee recratieruimtes

Tafeltennistafel

Boot huur mogelijk

Aan de Elfstedenroute

Verblijven in Rijksmonument

Professionele keuken

Groot Speelveld

Eigen aanlegplaats

Zeilinstructie mogelijk

Midden in dorpskern

Beschikbaarheid

Wij reageren binnen 24 uur op een aanvraag. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen, wij zijn op alle dagen beschikbaar tussen 08:00 en 22:00.
Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties

Vragen of meer weten?

Voor meer informatie over onze accommodatie, zeilcursussen, boothuur, zeilkampen of andere arrangementen kunt u altijd een kijke jenemen op onze website.

Terug naar overzicht