In De Wij

In De Wij

Engwierum, Bekijk op kaart
16 4 6

Unieke sfeer en comfort bij ‘In De Wij’

ENGWIERUM – De groepsaccommodatie van ‘In De Wij’ is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen tot en met 16 personen. De bijzondere kop-hals-romp boerderij uit 1842 is te vinden in het karakteristieke Noord-Friese landschap in het dorpje Engwierum.

Bij ‘In De Wij’ vind je behalve een prettige, inspirerende en fijne leefomgeving vooral een bijzondere ontmoetingsplaats. Een fijn logeeradres voor groepen waar iets te beleven en te zien valt. Je kunt hier heerlijk samenzijn, tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

De boerderij beschikt over een sauna, Turks stoombad en houtkachel zodat de gasten zich kunnen onderdompelen in een fijne unieke sfeer in combinatie met comfort. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het speelveld of in het speeltuintje. Ook kinderbedjes zijn aanwezig.

De landelijke rust in combinatie met de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden in de omgeving maken een verblijf bij ‘In De Wij’ onvergetelijk. Zo ligt het dorp aan de rand van Nationaal Park Het Lauwersmeer, nabij de vestingstad Dokkum en zeehondencentrum Pieterburen. Wadlopen naar Ameland, een dagje Schiermonnikoog of naar Speelpark Sansjesfertier: er is voor elk wat wils.

Faciliteiten

Sauna Turks stoombad Finse Kota

Wifi

Speelveld en Speeltuintje

Opgemaakte bedden en kinderbedjes

Houtkachel

Parkeerterrein

Buitenzitjes en winkeltje

Ontbijt

Coaching

Beschikbaarheid

Aanvragen worden beantwoord binnen 24 uur. Minimaal aantal overnachtingen 2.
Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht