Koetshuis Landgoed Lauswolt

Koetshuis Landgoed Lauswolt

Beetsterzwaag, Bekijk op kaart
14 7 7

Een groepsverblijf in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beetsterzwaag, Friesland

Het Koetshuis heeft in 2007 landelijke bekendheid gekregen door de kabinetsformatie van Kabinet Balkenende V wat daar is geformeerd. Naast het Koetshuis ligt de befaamde Golf & Country Club Lauswolt aan de rand van het bos.

Wij kunnen 2 tot 14 personen herbergen in 7 luxe kamers en suites met eigen badkamer. (optioneel t/m 18 personen) De ruime, gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden, familie of collega’s te vertoeven. Er zijn bovendien uitstekende mogelijkheden om presentaties en team meetings te faciliteren met up-to-date audio visuele apparatuur.

Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. Het hotel op Landgoed Lauswolt (loopafstand) biedt bovendien een scala aan mogelijkheden qua culinaire invulling, beauty behandelingen en fitness & sportfaciliteiten.

Deze unieke locatie biedt zowel voor de zakelijke als recreatieve markt vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een sportief golfweekend, een zakelijke boardmeeting of teambuilding sessie.

In de directe omgeving van Landgoed Lauswolt kunt u heerlijk wandelen, fietsen of met een door ons geregelde sloep met picknickmand het water op. De Veenhoop is namelijk maar 12 minuten van het landgoed rijden.. Hebt u speciale wensen? Wij staan u graag bij in het samenstellen van uw programma: van kookworkshop, cursus schilderen, kaatsclinic, outdoor activiteit, wijnproeverij, solex-tour tot huifkartocht. Zegt u het maar!

Faciliteiten

Wifi aanwezig

Up-to-date audiovisuele middelen

Comfortabele ‘living’

Unieke ligging, aan de Teebox van hole 1 van Golf & Countryclub Lauswolt

Zwembad, beauty faciliteiten en sport en fitness mogelijkheden

Centraal gelegen in driehoek Assen, Groningen en Leeuwarden

Groot terras met buitenkeuken en barbecue

In-/outdoor activiteiten

Invaliden toegankelijk

Eigen tuin en verschillende terrassen

Een ruim opgezette, gezellige woonkeuken

Volop privacy

1 gebouw, exclusief te huren met goede privacy

Beschikbaarheid

Alle aanvragen worden behandeld binnen 48 uur. Alle mogelijkheden die niet worden benoemd kunnen op aanvraag met u worden besproken.
Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties

Het Koetshuis Landgoed Lauswolt

Het best bewaarde geheim van Friesland

Terug naar overzicht