Nieuw Allardsoog – Lodge de Das

Nieuw Allardsoog – Lodge de Das

Bakkeveen, Bekijk op kaart
16 8 8

Nieuw Allardsoog: welkom in de natuur

BAKKEVEEN – Op het drie provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe ligt Nieuw Allardsoog, centraal in het Noorden en prachtig verscholen in de Friese Wouden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst; van ontspannen recreëren tot effectief vergaderen.

Het landgoed biedt fraaie accommodaties waar je terecht kunt voor zowel een zakelijk als recreatief verblijf. Gasten kunnen bij Nieuw Allardsoog kiezen uit de volgende lodges: De Das (16 personen, 8 kamers inclusief mindervalidenkamer) met bosterras bij het ven, De Fazant (28 personen, 14 kamers) met speelweide, open haard en overdekt terras of De Eekhoorn (28 personen, 14 kamers) met vlonderterras op de hei, zaalruimte  en open haard. De groepslodges beschikken alle drie over tweepersoonskamers met badkamer. Daarnaast is er een conferentiehotel voor zakelijke bijeenkomsten met 10 grote en kleine zalen en 36 hotelkamers.

Het landschapspark van 14 hectare met een eigen bosven, laantjes, sportveld en weide voor eigen vee, biedt legio mogelijkheden voor ontspanning of outdoorsports. Als je door het klaphekje naast het restaurant gaat, kun je heerlijk wandelen en fietsen in de natuur.

Faciliteiten

speelweide

klim- en klauterbaan

boxspring bedden

televisie

wekkerradio

eigen badkamer met douche en toilet

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht