Nieuw-Allardsoog – Lodge Fazant

Nieuw-Allardsoog – Lodge Fazant

Bakkeveen, Bekijk op kaart
28 14 14

Nieuw Allardsoog: welkom in de natuur

BAKKEVEEN – Op het drie provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe ligt Nieuw Allardsoog, centraal in het Noorden en prachtig verscholen in de Friese Wouden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst; van ontspannen recreëren tot effectief vergaderen.

Het landgoed biedt fraaie accommodaties waar je terecht kunt voor zowel een zakelijk als recreatief verblijf. Gasten kunnen bij Nieuw Allardsoog kiezen uit de volgende lodges: De Das (16 personen, 8 kamers inclusief mindervalidenkamer) met bosterras bij het ven, De Fazant (28 personen, 14 kamers) met speelweide, open haard en overdekt terras of De Eekhoorn (28 personen, 14 kamers) met vlonderterras op de hei, zaalruimte  en open haard. De groepslodges beschikken alle drie over tweepersoonskamers met badkamer. Daarnaast is er een conferentiehotel voor zakelijke bijeenkomsten met 10 grote en kleine zalen en 36 hotelkamers.

Het landschapspark van 14 hectare met een eigen bosven, laantjes, sportveld en weide voor eigen vee, biedt legio mogelijkheden voor ontspanning of outdoorsports. Als je door het klaphekje naast het restaurant gaat, kun je heerlijk wandelen en fietsen in de natuur.

Faciliteiten

Boxspring bedden

Royale living met keuken

Bar

Gezellige gashaard

Overdekt terras

Televisie

Wekkerradio

Klauterbos

Kamer met badkamer

Zithoek

Stamtafel

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht