Pean – de Berch

Pean – de Berch

50 5 11

Pean: unieke ligging aan het water

NES/AKKRUM – Pean is opgedeeld in twee groepsaccommodaties, te weten Berch (10-40 personen) en Jister (30-77 personen). De twee accommodaties liggen direct aan het water in hartje Friesland. Ze hebben elk een eigen steiger.

De Berch is een gezellig ingerichte accommodatie met diverse zithoeken, eettafels met banken en een grote tuinkamer. Openslaande deuren bieden toegang tot het eigen speelveld en de 25 meter lange aanlegsteiger aan open water. De keuken is compleet ingericht op maaltijdbereiding voor groepen tot 50 personen. Er zijn elf slaapkamers met stapelbedden.

De Jister is een multifunctionele groepsaccommodatie met een bar en twee mooie buitenterrassen. Naast de accommodatie is een groot sportveld aanwezig. De bijbehorende slaapkamers en het sanitair bevinden zich in een apart gebouw, het Bûthús. Heel plezierig voor diegenen die wat vroeger rustig willen gaan slapen.

De groepsaccommodaties zijn ruim opgezet, doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie, voor zowel zakelijk als particulier. Door de unieke ligging midden in de natuur en aan open vaarwater is de Pean een ideaal vertrekpunt voor vaartochten.

Faciliteiten

Eigen aanlegsteiger

Gratis Wifi

Compleet ingerichte keuken

Eigen speelveld

Catering mogelijk

Zonnige tuinkamer

Vuurplaats buiten

11 slaapkamers

Fietshuur mogelijk

Verhuur van (elektro)sloep, zeilboten en visbootjes

Buiten-tafeltennistafel en schaakspel

Rustige, waterrijke omgeving

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht