Pean – de Jister

Pean – de Jister

77 6 8

Pean: Unieke ligging aan het water

NES/AKKRUM – Pean is opgedeeld in twee groepsaccommodaties, te weten Berch (10-40 personen) en Jister (30-77 personen). De twee accommodaties liggen direct aan het water in hartje Friesland. Ze hebben elk een eigen steiger.

De Berch is een gezellig ingerichte accommodatie met diverse zithoeken, eettafels met banken en een grote tuinkamer. Openslaande deuren bieden toegang tot het eigen speelveld en de 25 meter lange aanlegsteiger aan open water. De keuken is compleet ingericht op maaltijdbereiding voor groepen tot 50 personen. Er zijn elf slaapkamers met stapelbedden.

De Jister is een multifunctionele groepsaccommodatie met een bar en twee mooie buitenterrassen. Naast de accommodatie is een groot sportveld aanwezig. De bijbehorende slaapkamers en het sanitair bevinden zich in een apart gebouw, het Bûthús. Heel plezierig voor diegenen die wat vroeger rustig willen gaan slapen.

De groepsaccommodaties zijn ruim opgezet, doordacht ingedeeld, met zorg ingericht en geschikt voor elke groep en leeftijdscategorie, voor zowel zakelijk als particulier. Door de unieke ligging midden in de natuur en aan open vaarwater is de Pean een ideaal vertrekpunt voor vaartochten.

Faciliteiten

Zonnig nieuw terras op het zuiden

Gratis Wifi

2 heteluchtovens

Gelegen in rustige, waterrijke omgeving

Professioneel ingerichte keuken

Flexibel in te delen verblijfsruimte

Buiten-tafeltennistafel en schaakspel

Kampvuur mogelijk

Apart sportveld voor balspelen

Catering mogelijk

Verhuur van (elektro)sloep, zeilboten en visbootjes

Fietshuur mogelijk

5 km buiten bebouwde kom

Beschikbaarheid

Wijzig aankomstdatum
Selecteer een aankomstdatum
Wijzig vertrekdatum
Selecteer een uitcheckdatum

Contactformulier

Heeft u een vraag omtrent deze accommodatie? Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen!

Contactformulier accommodaties
Terug naar overzicht