Groepsaccommodatie Friesland 30 personen

Groepsaccommodatie Friesland 30 personen

Voor een groepsaccommodatie Friesland 30 personen bent u bij Groepen Friesland aan het juiste adres. Groepen Friesland is een samenwerkingsverband tussen verschillende groepsaccommodaties in Friesland. Deze samenwerking is aangegaan om het zoeken naar een geschikte accommodatie zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u in één oogopslag zien welke groepsaccommodaties voor u geschikt en beschikbaar zijn.

Zoekt u een groepsruimte voor een familieweekend, trainingsweekend, bedrijfsuitje, teambuilding of zoekt u nog een sfeervolle ruimte voor een vergadering of presentatie? In het ruime aanbod van accommodaties op Groepen Friesland vindt u altijd een geschikte ruimte voor de juiste gelegenheid. Ervaar de schitterende natuur die Friesland te bieden heeft, vanaf de fiets, vanaf het water of gewoon heerlijk te voet.

Bezienswaardigheden Friesland

Wanneer u met een grote groep een accommodatie boekt wilt u natuurlijk ook weten welke activiteiten er in de buurt te doen zijn. In Friesland is ontzettend veel te zien en te doen. Bent u al nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de top 3!

  • Ga een dagje naar Leeuwarden, struin lekker langs de oude gracht of ga ondergronds en bezoek de oude kelders. Hier is natuurlijk ook de ruimte om een hapje en drankje te doen.
  • Rijksmonument Waterpoort Sneek is een prachtige verschijning. Deze poort werd waarschijnlijk in 1492 gebouwd en is in 1613 omgebouwd tot sierpoort. Het feit dat er drie replica’s van het rijksmonument in China staan zegt al genoeg.
  • Breng een bezoekje aan één van de Waddeneilanden die Friesland te bieden heeft. Wilt u even een dagje uitwaaien op één van de prachtige stranden die de eilanden te bieden heeft? Breng een bezoekje aan Vlieland met kilometers lange stranden. Of bezoek één van de schitterende vuurtorens!
Groepsaccommodatie Friesland 30 personen

Waterpoort in Sneek

Wat te doen in Friesland

Wilt u met een grote groep sportievelingen op pad? Dan is Friesland ook de ideale bestemming voor uw groep. Ga bijvoorbeeld een keer skûtsjesilen of fiets de Elfstedentocht. Als dit iets te ver weg is, is bij het verblijf altijd wat te doen. Vrijwel alle accommodaties zijn gelegen buiten de stad. Wanneer u een groepsaccommodatie Friesland boekt zijn de activiteiten in de omgeving van de accommodaties eindeloos. Bekijk hier alvast een aantal leuke dingen om te doen!

  • Op de mooie stranden die Vlieland te bieden heeft zijn ook genoeg activiteiten te doen. Leer er bijvoorbeeld surfen ga er blokarten, suppen of kitesurfen!
  • Zit het voetbalseizoen er weer op en zijn jullie wel een beetje toe aan vertier? Zelfs hier heeft Friesland een antwoord op. Zo zijn er genoeg wipe-out banen, paintball activiteiten en genoeg in-outdoor kartbanen.
  • Ondervindt u zich graag in de natuur en houdt u wel van een stevige wandeltocht? Ook hiervoor heeft Friesland genoeg mogelijkheden. Er is een breed scala aan wandeltochten te vinden. Het park waar u verblijft kan u hier vast verder mee helpen.