Groepsaccommodatie Friesland 50 personen

Groepsaccommodatie Friesland 50 personen

Groepen Friesland biedt los van kleinere accommodaties ook accommodaties aan die geschikt zijn voor grote groepen. Zoekt u een sfeervolle accommodatie om een gezellige groep personen onder te brengen? Dan helpt Groepen Friesland u graag verder. Groepen Friesland zit aangesloten bij de SGAF, de SGAF is een samenwerkingsverband tussen een groot aantal unieke groepsverblijven verspreid door heel Friesland. Door deze samenwerking hebben wij altijd schitterende accommodaties beschikbaar door heel Friesland. Onze accommodaties liggen bijna altijd buiten de stad, dit betekent dat u altijd omgeven bent door prachtige natuur en heerlijke stilte.

Accommodaties

Vrienden / Familie
Groepsaccommodatie Friesland biedt verschillende accommodaties aan voor vrienden en familie. Momenteel zijn er meer dan 20 accommodaties beschikbaar voor vrienden/familie. Bekijk zelf welke accommodatie het beste bij u past. Zoekt u een accommodatie voor de rust, voor vertier of zoekt u de perfecte accommodatie met een zwembad? Dan zit u bij Groepen Friesland aan het juiste adres.

School / Vereniging
Gaat u binnenkort op pad met uw school of vereniging en zoekt u de perfecte locatie voor een schoolreisje? Kies uit het brede aanbod dat Groepen Friesland te bieden heeft. Een accommodatie aan het water, een witte kop-hals-rompboerderij zonder directe buren of een accommodatie met een groot sportveld om leuke activiteiten te organiseren? Zoek uw geschikte ruimte om een gezellige dag te hebben met uw school of vereniging.

Zorg
Een luxe accommodatie die zijn voorzien van alle moderne snufjes én die rekening houdt met lichamelijke beperkingen? Groepen Friesland heeft een groot aanbod groepsaccommodaties die zich hier uitstekend voor bieden. Zoekt u een ruimte die gelijkvloers is en waar u heerlijk kunt genieten van allerlei luxe facetten? Kies een accommodatie met een sauna, regendouche of een prachtige binnenplaats waar u met uw gehele gezelschap heerlijk kunt ontbijten of dineren.

Zakelijk
Zoekt u de perfecte plek om een lezing of presentatie te houden in Friesland? Of wilt u misschien het groepsgevoel binnen uw organisatie versterken? De accommodaties van Groepen Friesland zijn hier uiterst geschikt voor. Ga met uw team de Friese Meren op of houdt een speurtocht door één van de prachtige bossen die Friesland te bieden heeft. Onze accommodaties zijn uiterst geschikt om aan teambuilding te doen. Zoekt u een rustige plek of juist een locatie die dichtbij Leeuwarden ligt om de drukte op te zoeken? De juiste accommodatie is altijd te vinden bij Groepen Friesland.

Kies welke groepsaccommodatie Friesland het beste bij u past. Zoekt u een accommodatie die gelijkvloers is of juist een ruimte die voorzien is van alle moderne snufjes voor uw zakelijke bijeenkomst? Dit is geen enkel probleem, bekijk al de aangesloten accommodaties en zie voor uzelf welke het beste bij uw gezelschap past.

Leuke activiteiten voor grote groepen

Door geheel Friesland zit een breed scala aan bootverhuurders. Wilt u graag op pad met een grote groep personen van minimaal 50 personen? Geef dit dan op tijd aan bij de aanbieder, als het mooi weer is bent u vast niet de enige met het idee om een boot te huren!

Groepsaccommodatie 50 personen

Geen zin om het water op te gaan? Ga even terug in de tijd en huur een Solex. Bekijk het prachtige Friese landschap vanaf een geheel ander perspectief. Houd er hier ook rekening mee dat meer mensen dit idee hebben, reserveer dus op tijd.

Genieten, de wind in je haren en een prachtig stukje UNESCO werelderfgoed bezoeken? Hier biedt Friesland zich ook uitstekend voor. Bezoek één van de 4 prachtige waddeneilanden die Friesland te bieden heeft. Zon, zee, strand of toch liever lekker relaxen en een cocktail drinken terwijl u van het uitzicht geniet dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.