Theaterdiner bij Pean op 4 april 2020

Samen met Van Ravensteijn Theater organiseert Pean een verrassend avondje weg. Het theater is vermakelijk, smakelijk en origineel. Op vrijdag 4 april speelt de voorstelling Drie Decadente Dames.

Het is een geweldige parodie op een gender neutrale Assepoester:

Drie verwende zussen zoeken een chauffeur. Ze mogen naar Bea voor een High Tea. De auto staat al klaar, alleen de chauffeur ontbreekt. Ze testen de theoretische en praktische kennis van het publiek. Maar alle verkeersregels worden overboord gegooid en niets blijkt vanzelfsprekend.

Een hilarische productie met een opzienbarende ontknoping en een prachtige moraal.

Deze voorstelling wordt tussen de 4 gangen door gespeeld. Er is voldoende tijd om door te brengen elkaar. Een avondvullende belevenis waar u lang over napraat!

Let op: Dit is geen thema-feest. Niemand wordt gedwongen mee te doen. De acteurs spelen en zingen tussen de gasten en reageren erg snel op wat er allemaal in de zaal gebeurt.

Deze avond kookt Tori Kelly voor ons een 4-gangen diner waarbij het uitgangspunt is de lokale producten uit de omgeving. De gerechten kenmerken zich door pure eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist geen probleem, we koken deze avond extreem duurzaam en verantwoord.

Kosten 45 euro (Diner en theater)
Aanvang: 18.45 uur
Pean 1
8494 NB Nes
Aanmelden: info@pean.nl of 0566-631392

Terug naar nieuwsoverzicht